Ovog vikenda tri projekcije u kinu PARK: “Pokemon Detektiv Pikachu 3D”, “John Wick 3 – Parabellum” i “Uglydolls SINK”

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte čak tri projekcije:

UGLYDOOLS – SINK – 19.5. – 17h

8.3.2019 12 56 55 ugly dolls hR
Izvorno ime: UglyDolls
Redatelj: Kelly Asbury
Žanr: animacija, avantura
Uloge: Maja Šuput, Zsa Zsa, Ronald Žlabur, Marin Ivanović – Stoka, Goran Grgić
Trajanje filma: 88 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo. UGLYDOLLS suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati tko si zaista.

JOHN WICK 3: PARABELLUM – 18.5. – 19h

27.3.2019 10 13 21 john wick novi
Izvorno ime: John Wick: Chapter 3 – Parabellum
Redatelj: Chad Stahelski
Žanr: Akcijski, triler
Uloge: Keanu Reeves, Halle Berry, Jason Mantzoukas
Trajanje filma:
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama. Premda je već trebao biti mrtav, Continentalov upravitelj Winston dao mu je jedan sat prije nego što ubojice krenu i Wick postane excommunicado. Prije nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga se odsiječe od svih drugih članova, Wick će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobjegao iz New Yorka i ostao živ. Naravno, Wickov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu.

POKEMON DETEKTIV PIKACHU 3D – 17.5. – 19h

8.3.2019 14 45 30 pikachu novi
Izvorno ime: Pokémon Detective Pikachu
Redatelj: Rob Letterman
Žanr: animacija, avantura
Uloge: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Kathryn Newton
Trajanje filma: 104 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u suvremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti cijeli Pokémon svijet.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content