PAPUK EXTREME CHALLENGE Uskoro počinje jedinstveni sportsko-turistički spektakl, još samo deset dana do kraja prijava

Organizacijski tim festivala Papuk Extreme Challenge održao je tiskovnu konferenciju festivala. U uvodu je predstavljen vizualni identitet festivala, a potom su organizatori pojedinih utrka pokušali dočarati sportove i discipline koje će činiti ovogodišnji PEC. Predstavili su se tako članovi klubova organizatora Plivački klub Orahovica i Biciklistički klub Weekend Warriors iz Osijeka, zatim Baraber extreme team iz Belišća te Udruga za body building i fitness ”Underground gym” Orahovica.

– Ove godine pripremili smo još veći broj sadržaja, ne samo za natjecatelje već i za posjetitelje, koji se mogu uključiti u pojedina natjecanja bez prijave, gdje smo pripremili zabavne i atraktivne igre. Naš klub je ove godine preuzeo ulogu organizatora uz Plivački klub ”Orahovica” i Grad Orahovicu te Turističku zajednicu grada i ponosan sam što smo dio ove priče. Posla je puno, organizacija je zahtjevna, no uz prošlogodišnju direktoricu, a ove godine koordinatoricu PEC-a Adu Tikvan, sve je puno lakše – kaže direktor festivala Andrej Flauder iz BK Weekend Warriors Osijek.

Direktor PEC a Andrej Flauder e1557931752734

Do kraja prijava je ostalo još 10 dana. – Pozivam sve koji se još nisu prijavili da posjete našu web stranicu i ispune prijavnicu kako bi sudjelovali u festivalu koji će dočarati našu prekrasnu Slavoniju i Orahovicu. Ove godine očekujemo još više sudionika nego prošle godine kada se brojka kretala oko 1000 jer sada su svi uspjeli upoznati ljepote, adrenalin i posebnosti koje pružaju orahovačko jezero i okolica. Uz sport, dajemo sve od sebe da prezentiramo i gastronomiju, glazbu, kulturu, a bit će tu i niz zanimljivih i edukativnih predavanja – zaključila je koordinatorica Ada Tikvan.

Koordinatorica PEC a Ada Tikvan e1557932043524

I ova tiskovna konferencija je pokazala da i ove godine glavnu riječ oko organizacije vode mladi koji su pokazali da su više nego spremni, puni elana i ideja da bi jednu ovakvu odličnu priču doveli do savršenstva. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content