POČELA ORAHOVAČKA NORIJADA Maturanti zaplesali tradicionalno slavonsko kukunješće

Četiri završna razreda Srednje škole “Stjepan Ivšić” Orahovica ispred škole su krenuli u svoj “ludi dan”. Norijada je krenula veselo uz puno smijeha, zagrljaja i suza.

Maturanti orahovačke srednje škole, 3.C, 3.D, 3.E i 4.E zajedno su u zagrljaju pjevali ispred škole, a onda je s razglasa krenula prepoznatljiva melodija. Tradicija je nastavljena, nema u Slavoniji quadrille, pleše se samo, jedino i isključivo-slavonsko kukunješće! Nakon zajedničkog kola, maturantima se obratio ravnatelj Zorislav Milković.

2205norijada 3 Custom

-Bili ste jedna odlična generacija i kao učenici i kao osobe, hvala vam od srca na tome. Danas budite veseli, nasmijani, ali pametni, a od sutra vam želim puno životnog uspjeha i sreće i nadam se da ćete iz naše škole ponijeti samo najljepše uspomene i puno znanja – rekao je Milković nakon kojeg su se obratili razrednici Ida Milković, Goran Hribar, Ivana Maričić i Pavo Leko te potom i predstavnici razreda.

2205norijada 5 Custom

Sve je završilo u zagrljaju učenika i profesora uz puno suza i emocija. Maturanti su potom krenuli u središte grada, a zatim na veliku proslavu na Orahovačko jezero.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

2205norijada 1 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content