PREKID UTAKMICE U SUHOPOLJU Teško nogometno poslijepodne za igrače i navijače Mikleuša

Na stadionu Park u Suhopolju danas (subota) je “odigrana” utakmica 22. kola prve županijske nogometne lige između domaće momčadi i Mikleuša.

Uvjeti za igru gotovo idealni, lijepo i sunčano vrijeme za nogometno poslijepodne, ali nažalost utakmica je završila već nakon odigranog prvog poluvremena. Gosti su u Suhopolje doputovali desetkovani, sa samo devet raspoloživih igrača. Teško bi se i kompletna momčad nosila sa vodećom ekipom lige, ali ovako su bili bez ikakve šanse.

IMG 0905 Custom

Suhopolje je do kraja prvog dijela postiglo pet zgoditaka, a u listu strijelaca upisali su se Marković, Slanac, Sertić, Šoštar i Prugovečki. Rezultatom 5:0 igrači su otišli na predah, s kojeg se gostujuća momčad nije vratila.

I u tako desetkovanoj ekipi Mikleuša bilo je nekoliko igrača koji su igrali “pod ozlijedom”, ali odlučili su pomoći koliko je to bilo moguće no, 90 minuta u takvom stanju za njih je bilo previše, pa je glavni sudac utakmice morao označiti prekid zbog nedovoljnog broja igrača za igru.

IMG 0907 Custom

Vodećem Suhopolju ovo je bila 20 prvenstvena pobjeda, uz nevjerojatnih 105 postignutih zgoditaka do sada. Mikleuš je na devetom mjestu sa 26 osvojenih bodova.

Suhopolje – Mikleuš 5:0
Igrač utakmice: Marko Sertić

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content