SEXTRA LARGE SHOW U Viroviticu stiže najgledaniji stand up show u Hrvatskoj

U Viroviticu stiže najgledaniji stand up show u Hrvatskoj. Sextra Large show je o seksu, pornografiji i ostalim škakljivim stvarima u kojem će vas, osim svojim best of forama na temu, izvođači i voditeljica iznenaditi i svojom prilagođenom odjećom.  Za virovitičku publiku bit će izvedena u nedjelju, 19. svibnja u 20 sati u Kazalištu Virovitica.

– Znamo da većina vas muškaraca misli da zna sve o seksu, pa dođite provjeriti svoje znanje, a vi žene koje stvarno znate sve o seksu, dođite se nasmijati našem neznanju. Poslušajte smiješnu stranu seksa i strastveno se nasmijte do suza! – poručuju iz Studija smijeha.

Nasmijavati će vas: Marina Orsag, Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Paravina fani fejs i Vlatka Mifka. Cijena ulaznica je 50 kuna, a za umirovljenike i studente 40 kuna. Na dan predstave 60, a za umirovljenike i studente 50 kuna. Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 13. svibnja od 12 do 16 sati u Kazalištu Virovitica te ako što od ulaznica ostane neprodano sat vremena prije predstave na ulazu u kazalište. Rezervacije ulaznica su moguće u Kazalištu Virovitica ili na telefon 033 721 330 radnim danom od 9 do 14 sati. Sadržaj samo za starije od 16 godina.(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content