TKO ĆE U FINALE? U poluzavršnici Županijskog nogometnog kupa sastaju se stari rivali Virovitica i Suhopolje

Ove godine u poluzavršnici Županijskog nogometnog kupa igraju stari rivali Suhopolje i Virovitica.

Ova dva kluba susrela su se u poluzavršnici 2008. godine te 2013. i 2014. godine. U sva tri navrata bolje je bilo Suhopolje prošavši u finale nakon izvođenja jedanaesteraca. Jednom su se susreli u finalu 2007. godine i tada je pobijedila Virovitica rezultatom 2:0.

Do sada su virovitički i suhopoljski nogometaši osvojili po deset titula osvajača Županijskog nogometnog kupa u seniorskoj konkurenciji. S jedne strane bit će nekadašnji prvoligaš, a s druge strane drugoligaš. Tko će ući u ovogodišnje finale?

-U srijedu igramo kup utakmicu sa Suhopoljem, protivnik ima kvalitetan sastav, ali očekujem pobjedu na našem terenu. Ekipa bi mogla biti kompletnija s Nikolom Suvajcem i Tomislavom Blaževićem – utakmicu je najavio trener Virovitice Samuel Spudić.

-Bit će dobra utakmica. Na našoj stani je iskustvo, dok je na strani Virovitice igranje u većem rangu natjecanja, gdje igraju s kvalitetnijim protivnicima. Posljednji trening danas (utorak) popodne će pokazati na koje igrače mogu računati. Očekujem zanimljivu utakmicu – rekao je trener Suhopolja Mario Tolo.

Inače Spudić i Tolo su bili suigrači u Suhopolju prije desetak godina. Tribine Sportskog centra Vegeška danas (srijeda) u 17.30 sati bit će “premale” da prime sve navijače.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content