U utorak će se održati 4. sjednica Strukovne grupe računovođa VPŽ

Strukovna grupa računovođa VPŽ poziva sve računovođe s područja županije da se odazovu 4. sjednici koja će se održati u utorak, 28. svibnja u prostorima HGK – ŽK Virovitica u 11 sati. Potvrdu dolaska poslati na [email protected] ili javiti na 033/725 150. Na dnevnom redu sjednice bit će aktualno stanje u računovodstvenoj struci, opća problematika u poduzetništvu.

Strukovna grupa djeluje već godinu dana, redovito se održavaju sastanci, gdje nastoje ostvariti bolju suradnju s nadležnim institucijama u poslovanju svih poduzetnika i obrta; ne samo računovodstvene struke.

Strukovna grupa računovođa VPŽ u dogovorima je i sa savjetničkim kućama da se stručni seminari od sad češće održavaju u Virovitici kako bi svim računovođama, ali i drugim poduzetnicima smanjili troškove putovanja u Zagreb, Osijek ili Rijeku. Iz Strukovne grupe i ovom prilikom pozivaju sve računovođe poduzetnike i obrtnike, ali i zaposlene računovođe da se pridruže njihovom radu, u cilju poboljšanja struke i optimalizacije poslovanja poduzetnika. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content