Virovitički studenti znaju spojiti ugodno s korisnim – učenje kroz smijeh i zabavu

Što se to događa u Studentskom domu Virovitica u večernjim satima nakon predavanja, seminara i ispita na faksu? Traži se mjesto više u studentskom boravku ne bi li se sudjelovalo na pub kvizu gdje studenti kroz zabavu, druženje i smijeh stječu nova znanja i osvajaju nagrade.

IMG 20190508 200928

Tako je i ove srijede održan kviz u kojemu su studenti kroz pitanja iz različitih područja, od geografije, preko superjunaka do anagrama provježbali moždane vijuge i dobro se nasmijali. Prostranu studentsku sobu ispunio je neočekivano veliki broj studenata koji su slobodno vrijeme odlučili iskoristiti u korisne svrhe, a da bi se to i dogodilo zaslužan je voditelj Studentskog doma Josip Knežević koji se neprestano trudi organizirati studentima korisna druženje kao što je i ovo. No kako ne bi sve bilo na njemu, angažirali su se i studenti pa je tako jedan od stanara doma kreirao ovaj kviz koji se sastojao od tridesetak ne baš jednostavnih pitanja na koja su studenti odgovarali, a dodatan motiv bila je vrijedna nagrada Restorana i caffe bara – a Škola, poklon bon u vrijednosti od 100 kn za konzumaciju hrane i pića. Iako je borba između desetak timova, od kojih je svaki brojao po tri člana, bila neizvjesna sve do kraja, ipak zasluženu pobjedu odnijeli su „Fikusi“ s najviše ostvarenih bodova.

IMG 20190508 200815

Studente očekuje još ovakvih kvizova, a oni kako kažu, jedva čekaju, jer na kraju dana ispunjenog studentskim obavezama, dobro dođe malo korisnog druženja. (www.icv.hr, iv)

IMG 20190508 200949

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content