ZAVRŠETAK SEZONE Rukometaši Viro Virovitice u subotu putuju u Zagreb po 16. pobjedu

Pred rukometašima Viro Virovitice zadnje je gostovanje i zadnja utakmica sezone. U subotu 4. svibnja putuju u Zagreb gdje će odigrati utakmicu posljednjeg 26. kola 1.HRL Sjever sa ekipom Maksimir Pastela.

U utakmici koja započinje u vrlo neuobičajenom terminu, 12.30 sati, Virovitičani će pokušati doći do svoje 16. pobjede ove sezone te tako na najbolji način završiti jednu od najuspješnijih sezona RK Viro Virovitica. Pobjedom bi osigurali i 3. mjesto na tablici što bi bio sjajan rezultat, ali i mjesto koje su ove sezone i zaslužili obzirom da su od prvoga kola u top tri ekipe lige.

Domaća ekipa Maksimir Pastela nema nikakvog rezultatskog imperativa u ovoj utakmici. Opstanak u ligi su osigurali, iza njih je prilično promjenjiva sezona sa kojom vjerojatno i nisu previše zadovoljni, no zasigurno se od sezone žele oprostiti pobjedom. Zato je za očekivati jednu utakmicu ugodnu za gledatelje sa dosta dobrog rukometa lišenog rezultatske nervoze i prekomjerne agresije. Naravno sa željom obje ekipe da pobjedom zaključe sezonu.

Trener Vašarević u Zagrebu će imati na raspolaganju sve igrače, želja je i igrača i trenera da osvoje nova dva boda i tako se pobjednički vrate u Viroviticu. Želja je također pobjedom pokazati da ova ekipa pripada u sam vrh prvoligaškog društva te tako i najaviti ambicije kluba i ekipe za iduću sezonu. (www.icv.hr, RK Viro Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content