Radovi na mjesnom domu u Rezovcu, školi u Sv. Đurđu, autobusnom stajalištu u Rez. Krčevinama i cesti Rezovac-Rez. Krčevine

Zahuktali se radovi na uređenju mjesnog doma u Rezovcu

Nakon što je uređeno krovište na mjesnom domu u Rezovcu započelo je i uređenje parkirališta, a pri kraju su i radovi na postavljanju spuštenog stropa u samom objektu. Radove izvodi virovitička tvrtka Domogradnja, a prema riječima direktora Siniše Gregorića mještani će, ukoliko to žele, Novu 2013. godinu moći dočekati u novouređenom mjesnom domu.

Postavljeni temelji nove područne škole u Sv. Đurđu

Nakon što su prije dva tjedna župan Tomislav Tolušić, gradonačelnik Ivica Kirin i ravnateljica Sanjica Samac položili temeljni kamen za početak gradnje nove zgrade područne škole u Sv. Đurđu radnici virovitičke tvrtke Brana prihvatili su se posla i već postavili temelje nove škole. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 1.098.000,00 kuna, a završetak radova predviđen je za sredinu lipnja 2013. godine.

Uređuje se autobusno stajalište u Rezovačkim Krčevinama

Nakon proširenja i asfaltiranja ceste kroz Rezovačke Krčevine planira se urediti i asfaltirati autobusno stajalište. Kako nam je o projektu rekao privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Grada Virovitice Marijo Klement inicijativu za uređenje autobusnog stajališta kod novoizgrađenog dječjeg igrališta potaknulo je Vijeće mjesnog odbora Rezovačke Krčevine, a radove u sklopu redovnog održavanja izvest će Ceste d.d. Bjelovar

Asfaltirana cesta Rezovac-Rezovačke Krčevine u dužini 3100 metara

Virovitička prigradska naselja iz dana u dan postaju mjesta ugodnom življenja. Nakon što je postavljena kanalizacija, izgrađeno novo dječje igralište te obavljena rekonstrukcija područne škole Rezovačke Krčevine dobile su i novouređenu cestu koja naselje povezuje sa Rezovcem. Dužina ceste iznosi 3100 metarai nakon što je u proljeće cesta proširena na 4,5 metarapostavljen je novi sloj asfalta o samoj investiciji rekao je privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Grada Virovitice Marijo Klement. U sklopu investicije, koju su nakon provedenog javnog natječaja izveli radnici tvrtke Ceste d.d. Bjelovar uređena su i dva cijevna propusta koji će riješiti problem stajanja vode kod većih oborina. (www.virovitica.hr)