Arben Rušiti donio pobjedu Slatini u 90. minuti, Croatia izgubila 0:7, Virovitici bod spasio Filip Škaro, idući vikend derbi u Grabrovnici

Nije ovo bio uspješan vikend županijskih III. HNL trećeligaša u 8. kolu. Od njih troje, samo je Slatina uzela pun plijen. U dvoboju kontra Mladosti, u Prelogu, Slatinčani su pobijedili 2:1. Prvi gol djelo je Matije Bubaša (18. minuta), a trijumf Slatini je donio Arben Rušiti u 90. minuti. Virovitica je na Vegeški odigrala mršavih 1:1, protiv predposljednjeg Čakovca. Bila je to utakmica u kojoj nije bilo previše ljepote, a bod domaćinima, donio je Filip Škaro u 61. minuti udarcem s 11 metara. Katastrofu je doživjela Croatia koja je u Čakovcu, od Međimurja izgubila 0:7. U dosadašnjih sedam dvoboja, Croatia je primila samo 5 golova, a Međimurje im je u jednoj utakmici zabilo sedam komada. Nakon ovog kola, Croatia je ostala na 19, Slatina je inkasirala 13, a Virovitica 11 osvojenih bodova. U idućem kolu, u Grabrovnici se igra županijski derbi, Croatia – Virovitica, dok će Slatina na svom travnjaku igrati kontra Rudara.
Rezultati 8. kola: Virovitica – Čakovec 1:1, Međimurje – Croatia 7:0, Mladost (P) – Slatina 1:2, Mladost (Ž) – Podravac 2:0, Nedelišće – Varaždin 0:3, Rudar – Bjelovar 0:0, Podravina – Polet 0:0. Graničar – Koprivnica (igraju u nedjelju). (www.icv.hr, Fotografije: Kristijan Toplak i Matija Rođak)

[nggallery id=2781]