Ekskluzivno: Najnoviji spot Vatre – “Vrati se”

Pjesma “Vrati se (EP version)” najavljuje izlazak EP albuma „VT“ grupe Vatra koji će se pojaviti krajem listopada. Režiju spota potpisuje fotografkinja Mare Milin, a montažu Dalibor Pokec. Glavnu ulogu ima klavijaturistica Vatre Irena Celio-Cega.
– Pjesmu sam doživjela tek kada sam vidjela riječi, crno na bijelom. Baš onda kada mi je trebala, točno takva kakva je. Kraj ljeta, neizvjesna jesen, osjećaj praznine na smjeni godišnjih doba. Svidjela mi se ovakva elegična, usporena, sa feelingom negdje na rubu, ni gore, ni dolje, ni tamno ni svijetlo, ni san ni java. Pjesma o samoći koja paralzira i zatvara te u neki tvoj krug. Vidjela sam je crno-bijelu, tonski. Jedna osoba kao protagonist, u interijeru u kojem nitko ne boravi. Bend kao prateći element jedne prazne ženske price. Ta praznina, to je ono što nastane kada te samoća paralizira. Svima se to događa, neki se prepuštaju, neki se prave da se ne događa i skrivaju osjećaj duboko i daleko. Ali unutar nas samih, tamo gdje nitko izvana ne vidi, osjećaj je zajednički i isti. To sam htjela dočarati, tu patina, prašinu, vlagu i odnos sebe prema sebi kad želiš prisustvo koje nije moguće – rekla je redateljica Mare Milin o suradnji s Vatrom.
Nakon “Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)” i pjesma “Vrati se (EP version)” najavljuje izlazak EP albuma “VT” krajem listopada. Pogledajte kako izgleda spot… (www.icv.hr)

httpv://www.youtube.com/watch?v=_MaiTwW-F_M