Izborna konvencija slatinskog SDP-a

U Slatini je održana izborna konvencija gradske organizacije SDP Slatina. Nakon podnijetih izvještaja o radu organizacije i nadzornog odbora otvorena je rasprava te su izvještaji od strane prisutnih delegata i prihvaćeni. U drugom dijelu konvencije izabrana su tijela slatinskog SDP-a. Nakon što je ranije izabran predsjednik, Kazimir Libl, na konvenciji su izabrani potpredsjednici, Darija Krznarić i Dragan Jovanić.

U Gradski odbor socijaldemokratske partije birani su Perica Medvedović, Vladimir Gojković, Melita Barković Šerčić, Mirko Štrbac, Krešimir Šantak, Vladimir Krstičević, Srđan Radonić, Igor Validžić, Borka Olina, Slobodan Perić te predsjednik i dva potpredsjednika organizacije. Također, na Konvenciji su izabrani i članovi predsjedništva, Perica Medvedović, Melita Barković Šerčić, Slobodan Perić i Vladimir Krstičević. U predsjedništvu su, također, predsjednik i potpredsjednici.

Na završetku Izborne Konvencije SDP Slatina izabrano je i trinaest delegata za Izbornu konvenciju socijaldemokratske partije, županijske organizacije Virovitičko-podravske županije. (SDP VPŽ)