Izborne konvencije SDP-a u Orahovici i Špišić Bukovici

U nizu redovnih izbornih konvencija koje se održavaju u SDP-u na području Virovitičko-podravske županije, u Šumeću na OPG-u Šafar održana je izborna konvencija Gradske organizacije SDP-a Orahovice. Nakon izlaganja dosadašnjeg predsjednika i podnesenih izvješća o radu izabrano je novo vodstvo. Za predsjednika organizacije izabran je Radoje Medenica, a za potpredsjednike Vlatko Podnar i Milan Babac.
Gradski odbor SDP-a Orahovica ima i 9 članova: Dragutin Sobodić, Eliza Gajac, Sreten Radaković, Stanislav Sikora, Mirsada Dubravac, Ljiljana Borić, Ivan Zeman, Marko Valent i Žarko Vrekić.

Na izbornoj konvenciji Općinske organizacije SDP-a Špišić Bukovice održanoj u Domu kulture nakon podnijetog izvješća o prošlom četverogodišnjem razdoblju, za predsjednika Općinske organizacije SDP-a Špišić Bukovice izabran je dosadašnji predsjednik Matej Ivoš. Za potpredsjednika je izabran Stipo Trupina, a članovi Općinskog odbora su Ivana Pavić, Vlatka Boj, Josip Toljan, Josip Abramović i Igor Posavac.
Na izbornim konvencijama u Orahovici i Špišić Bukovici kao gosti nazočili su Tomislav Žagar, saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije SDP-a VPŽ, Dražen Posavac, stručni suradnik županijskog SDP-a i član Glavnog odbora SDPH, te dr. Slobodan Jančevski kandidat za predsjednika SDP-a VPŽ. (sdp-vpž)