Među 15 naj projekata u RH je Dvorac Janković i Sirana u Virovitici

Vlada Republike Hrvatske uvrstila je čak dva projekta s područja Virovitičko-podravske županije u Katalog investicijskih mogućnosti koji će se koristiti na gospodarskom road showu po svjetskim metropolama.

U katalog je uvršteno 15 projekata s područja cijele Hrvatske za koje smatraju da će privući najveći interes stranih investitora. Mjesto u katalogu pronašli su Dvorac Janković u Suhopolju, te projekt Sirane u Poduzetničkoj zoni III. Navedeni projekti našli su se uz bok Zračnoj luci Osijek, Luci Dubrovnik, projektu Kupari, Petrokemiji i drugima.

Investicija u Dvorac Janković prezentirana je kroz ulaganje u turističku infrastrukturu potičući izgradnju smještajnih kapaciteta i turističkih sadržaja, dok se projekt Sirane odnosi na ulaganje u industrijski sektor. Oba projekta nalaze se u visokoj fazi pripremljenosti što ih čini iznimno privlačnim.

VIDRA je sudjelovala u pripremi dokumentacije za katalog, te stoji na raspolaganju potencijalnim investitorima za dodatne informacije. (ravidra.hr)