Početak projekta s ciljem privlačenja investicija

U utorak, 29. listopada s početkom u 10 sati održat će se kick-off (početna) konferencija povodom kampanje privlačenja investicija u Virovitičko-podravskoj županiji koja će se održati u prostoru Poduzetnčkog inkubatora u Virovitici, Poduzetnička zona II br. 18. Konferenciji će, između ostalih, prisustvovati župan virovitičko-podravski Tomislav Tolušić, zamjenica župana Sanja Bošnjak, ravnateljica VIDRA-e Natalija Havidić, vansjki suradnik na projektu Zvonimir Repač…

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije na natječaju Ministarstva poduzetništva i obrta “Poduzetnički impuls 2013., Mjera C. Razvoj poduzetničke infrastrukture, razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja” dobila je bespovratnu potporu u iznosu 142.438,11 kuna, uz učešće od 50.045,82 kuna. Ukupna vrijednost projekta je 192.483,93 kuna.

VIDRA je kao nositelj projekta u svojem radu usredotočena potpori vitalnosti i konkurentnosti viroitičko-podravskog gospodarstva, kroz usluge i proaktivnu podršku poduzetništvu u jačanju konkurentnosti i stvaranju preduvjeta za dugoročno održivi razvoj.

Projekt će se provoditi devet mjeseci, te je prepoznat kao prilika za jačanje županijskih kapaciteta za privlačenje novih investicija. Potporu projektu dati će i predstavnici poduzetnika, koji su već uključeni u navedenu inicijativu. (vpz.hr)