Zvonimir Repač održao radionicu o Benchmarkingu

U opuštenoj atmosferi Poduzetničkog inkubatora, predavač koji svaki puta zainteresira velik broj sudionika – Zvonimir Repač, održao je interaktivnu radionicu o Benchmarkingu. Svrha edukacije bila je usmjeriti sudionike prema osnovama benchmarkinga koje su potrebne za stvaranje konkurentnog okruženja.

Zahvaljujući bogatom iskustvu Zvonimir Repač približio je temu najbolje prakse djelatnicima VIDRA-e te poduzetnicima iz sektora ljekovitog bilja i meda. Kroz niz primjera dočarao je način primjene benchmarkinga, ali i usmjerio na probleme i rješenja s kojima se županija, te njeni poduzetnici trebaju pozabaviti kako bi privukli inozemna ulaganja , odnosno osigurali bolji plasman proizvoda.

Zahvaljujući interakciji stvorila se jasnija slika o problemima s kojima se suočavaju navedena dva sektora, ali i načinima kako ih riješiti. VIDRA će organizacijom outreach kampanje raditi unaprjeđenju prepoznatljivosti Županije i umrežavanju s potencijalnim investitorima. Ova edukacija predstavlja prvi korak prema konkurentnosti koja je izjednačena s produktivnošću kojoj se teži u benchmarkingu.

U narednih osam mjeseci možete očekivati još zanimljivih edukacija, ali i aktivnosti koje VIDRA provodi zahvaljujući sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta i programu Poduzetnički impuls 2013. (ravidra.hr)