Besplatan prijevoz u Vukovar

U utorak, 18.studenoga, dan je sjećanja na Vukovar, spomen dan na tragediju cijeloga jednog grada, koji je svoju patnju i herojsku obranu utkao u hrvatsku slobodu i neovisnost.

I ove godine, na dan sjećanja na Vukovar, općina Pitomača organizira besplatan prijevoz u grad heroj. Svi zainteresirani za put u Vukovar mogu se javiti u ponedjeljak 17.studenog 2014. u prostorije Općine Pitomača, Lj.Gaja 26/1, soba broj 5 kod Željke Kovač od 8 do 12 sati ili nazvati na broj 033 / 782-840. Autobusi će put Vukovara krenuti u utorak, 18.studenog 2014. u 6.30 sati s parkirališta kod Doma zdravlja u Pitomači.

Općina Pitomača organizirat će u utorak 18.studenog 2014. spomen akciju I U MOJOJ PITOMAČI VUKOVAR SVIJETLI, akciju paljenja svijeća i lampiona na ljetnoj pozornici na Trgu kralja Tomislava u Pitomači u kojoj će sudjelovati i djelatnici i učenici OŠ Petar Preradović Pitomača te SŠ Stjepana Sulimanca. Pozivaju se svi građani da donesu i zapale svijeću ili lampion u spomen na Vukovar, grad heroj. (www.icv.hr, bk; Fotografija: Božidar Kovač)