Crljenić i Medved najavljuju pobjede

U subotu nas u dvorani Srednje škole Marka Marulića očekuje prava rukometna poslastica u kojoj će Slatina ugostiti Viro Viroviticu. U županijskom derbiju nikada nema favorita, tablice i statistike nikada nisu u pravu. Bez obzira što su “slatki” vodeća momčad lige i imaju šest pobjeda, izabranici trenera Željka Poljaka nisu favoriti. Slatina je trenutačno deveta s četiri boda, no to ne mora značiti ništa. Tribine u Slatini će zasigurno biti dupkom pune kao i inače dok ove dvije momčadi izađu na teren.
Jedan od ponajboljih igrača Slatine Matej Medved dao nam je svoje viđenje derbija i mogući ishod susreta.
– Svi znamo da je Viro Virovitica ove sezone jedna od najboljih momčadi lige i da u Slatinu dolaze po bodove, ali to je nama dodatni motiv da ih pokušamo iznenaditi…- istaknuo je Matej Medved, igrač Slatine.

Matko Crljenić, desno krilo Viro Virovitice, najavljuje pobjedu.
– Vrijeme je da ih napokon pobijedimo. U posljednja tri međusobna ogleda izgubili smo sva tri puta, ali sada ćemo im vratiti za to. Ove godine imamo odličnu momčad pojačanu sa sjajnim igračima. Dobro smo startali u sezoni i izgubili samo jednu utakmicu, zato se možemo nadati dobrom rezultatu…

Početak rukometnog susreta je u 19 sati i 30 minuta. (www.icv.hr, vle)

Cijeli tekst može se pročitati u Virovitičkom listu