Darko Krsnik: Momčad je pokazala karakter

Nogometaši Papuka kolo do kraja jesenskog dijela prvenstva preuzeli su “kormilo” od Voćina koji je bio vodeći većinu jesenskog dijela. No njegov kiks protiv Podravca iz Sopja Orahovčani su odlično iskoristili i sada slave jesenski naslov prvaka. Uz to najefikasnija su momčad sa 49 postignutih golova u 13 kola, što bi značilo da Krsnikovi igrači zabijaju 3,7 gola po utakmici. To je strašna brojka! Papuk ima samo jedan poraz i to upravo od Voćina, a njihovog trenera Darka Krsnika upravo taj poraz najviše boli.
– Mislim da je Papuk zasluženo jesenski prvak. Bili smo najkonstantnija momčad i nismo previše griješili, osim onaj put u Voćinu što je mene kao trenera najviše pogodilo. Međutim, izvukli smo se i pokazali da imamo karakter – rekao je Krsnik.

Papuk je “zakapario” naslov u Lukaču gdje je u posljednjem kolu odigrao derbi s aktualnim prvakom Lukačem 05 te pobijedio.
– Bila je to dobra utakmica u kojoj su nas domaćini odmah pritisnuli, no mi smo se uspjeli othrvati. Bio je to dobar dvoboj i lijep za gledatelje, a presudilo je malo sreće i naš karakter – istaknuo je Krsnik… (www.icv.hr, vle)

Cijeli tekst može se pročitati u Virovitičkom listu