Fortuna – obrt za masažu u kući

Živimo u doba kada je sjedenje za računalom postalo naša svakodnevica, u vremenskoj smo stisci, javlja se stres i cirkulatorne tegobe. Ručna medicinska masaža tu i te kako može pomoći, a pogotovo kada fizioterapeuti dolaze u Vaš dom. Nema odlazaka i čekanja, opušteni ste u miru i okruženju Vašeg doma.

Masaža se od davnina koristi u liječenu i prevenciji problema s cirkulacijom, nesanicom, glavoboljom, bolovima u mišićima, a u današnje doba i stresom koji je glavni uzročnik mnogih zdravstvenih problema.

Na virovitičkom području je otvoren upravo takav obrt. Otvorile su ga dvije fizioterapeutkinje – Sanja Čosić i Sanja Tkalčec – nakon prestanka radnog odnosa u Poliklinici Baturina. Nakon dugogodišnjeg rada u struci došle su do zaključka da je upravo takva vrsta djelatnosti potrebna u našem gradu i okolici, a njihovo višegodišnje radno iskustvo garancija je kvalitete usluge.

Obratiti im se možete s povjerenjem bilo da trebate masažu ili kakav stručan savjet u vezi s problemima lokomotornog (koštano-zglobnog i mišičnog) sustava.

Kontaktirati ih možete na brojeve mobitela: 098/714-870 i 099/752-5106 ili se naručiti za masažu putem web stranice www.fortuna-masaza.com
Fortuna – jer zdravlje je sreća!
(www.icv.hr)

Cijeli tekst može se pročitati u Virovitičkom listu