Paula Andrašek je Vinska kraljica VPŽ

Paula Andrašek iz Lozana osvojila je titulu Vinske kraljice Virovitičko-podravske županije za 2015. godinu. Odlučila je to četveročlana prosudbena komisija na natjecanju koje je održano sinoć u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, Turističke zajednice Grada Virovitice, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice u Noćnom klubu “Monte Cristo” u Virovitici.

Za prvu pratilju izabrana je Antonia Oršulić iz Virovitice, a titula druge pratilje dodijeljena je Nikolini Kalenik iz Otrovanca. Na natjecanju su još sudjelovale Mihaela Kovač iz Sladojevaca, Helena Šimeg i Natalija Zdeličan iz Špišić Bukovice, Martina Šaka i Andriana Perković iz Suhopolja, Iva Zdeličan iz Starog Gradca, te Mihaela Cergolj i Ivana Hršak iz Virovitice.

Težak zadatak da izabere kraljicu pripao je prosudbenom povjerenstvu u sastavu: Branimir Sladojević – predsjednik te članovi Tomislav Maloča, Berislav Cimerman i Siniša Palm. Vinskoj kraljici pripalo je niz nagrada. Uz krunu koju joj je predala dosadašnja Vinska kraljica Ana Meter i pobjedničku lentu koju joj je uručio predsjednik prosudbene komisije Branimir Sladojević, dobila je ček od 3.333,33 kn te poklone sponzora koji su darivali i druge kandidatkinje.

Kraljica će tijekom cijele iduće godine imati različite programe i aktivnosti, no ne tako naporne da uvijek ne bi sa smiješkom predstavljala našu županiju i njena brojna, raznolika i iznimno kvalitetna vina. Prvi veliki nastup slijedi joj dakako na sajmu Viroexpo.

Voditeljica programa bila je glumica Aleksandra Demše, a natjecanje je osmislio redatelj Berislav Cimerman. Generalni sponzori izbora bili su Noćni klub “Monte Cristo”, Lounge bar “Mount Everest” i Udruga vinogradara i voćara “Sveti Vinko”, a sponzori: Jan Spider Grupa Pitomača, Diamond trgovina 2M Pitomača, Kutjevo d.d., Suvenirnica Wandal, PINK CITY, Vjenčanja NINA, VITO-video studio Virovitica, Kozmetički salon Milena, DIBA Suhopolje, Frizerski salon Milica, šminkerica Petra Josić i Zlatarne RADI. Izbor Vinske kraljice dio je ovogodišnjeg programa MARTINJE u Virovitici. Medijski pokrovitelji su bili Radio Virovitica, Virovitički list i portal www.icv.hr. (www.icv.hr; bs; foto: Matija Rođak)

[nggallery id=6434]