Lavice „isprašile“ Mlinar, a Pitomača ekipu Broda

Rukometašice TVIN Virovitice i u 7. kolu II. HRL sjever pokazale su da s pravom žele prvo mjesto. U dvorani Tehničke škole „s pola gasa“ doslovno su „razbile“ dosadašnji trećeplasirani Mlinar sa 38:24. Tea Feketija i ovaj je susret bila na vrhunskom nivou obranivši 15 lopti, a briljirala je Dijana Tot koja je bila najefikasnija u redovima „lavica“ sa devet postignutih golova. Margareta Krušelj i Tanja Đud postigle su po šest pogodaka. Trener Darko Grdić dao je šansu svim igračicama, pa i mlađim kadetkinjama od kojih su se u listu strijelaca upisale Josipa Kaselj i Tamara Hudoletnjak sa po jednim golom, a od igračica rođenih 2000. godine još su igrale Maja Biuk i Iva Blažević. Istodobno, Pitomača je u dvorani Osnovne škole Petra Preradovića pobijedila Brod sa 33:26. Ines Kožarić postigla je 10 “komada”, a Brlas i Šimić Kaša su joj se priključile sa po šest golova.
Nakon ovog kola TVIN Virovitica ima 12 bodova, a u sljedećem kolu putuje u goste Ivancu. Pitomača je na osam bodova, dok će u sljedećem kolu u Varaždinu igrati protiv Koke II.
Preostali rezultati 7. kola: Podravka Lino – Koka II 32:25, Đurđevac – Osijek II 28:30, Đakovo – Darda 24:22. (www.icv.hr, vle; Fotografija: Arhiva)