Ivan Turudić obišao je branitelje

“Došao sam obići branitelje i ljude koji tamo prosvjeduju. Sreo sam niz suboraca i prijatelja” – rekao je Ivan Turudić, predsjednik Županijskog suda, prigodom posjete hrvatskim braniteljima koji u Savskoj 66, prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja. Ivan Turudić se pomolio pred slikom preminule Nevenke Topalušić i porazgovarao s braniteljima, svojim suborcima, Virovitičanima, ali i hrvatskim braniteljima iz ostalih dijelova Virovitičko-podravske županije kojima je u ponedjeljak podršku dao i saborski zastupnik te predsjednik HVIDR-e RH Josip Đakić.
Turudić je istaknuo kako je dragovoljac Domovinskog rata. S gorčinom se prisjetio izjave SDP-ovog potpredsjednika Sabora Nenada Stazića.
“Nevjerojatno mi je da netko kao notorni Stazić ljude u kolicima može nazvati teroristima. Stazić je vlast, tako je onda i mene je prozvao teroristom – rekao je Turudić i nadodao da je Stazićeva izjava “govor mržnje i kako ‘ljudi iz vlasti ne shvaćaju da su osjećaji branitelja autentični”. (www.dnevno.hr, www.tportal.hr, Fotografije: www.dnevno.hr, Facebook)

[nggallery id=6405]