Izlagači s područja VPŽ na sajmu „Brčko 2014“

U Brčkom, BiH, od 13. – 16. studenog 2014., održava se 13. međunarodni sajam gospodarstva „Brčko 2014“, na kojem izlaže 170 izlagača iz Austrije, BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Sajam je, u prisustvu brojnih predstavnika gospodarskog i političkog života, te predstavnika Komora i izlagača, otvorio dr. Anto Domić, gradonačelnik Brčkog.

Nakon svečanosti otvorenja, u zgradi Skupštine, gradonačelnik Brčko Distrikta BiH, održao je prijem, za predstavnike Komora, koje sudjeluju na sajmu.

Na osnovu reciprociteta, a u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, gospodarstvo Virovitičko-podravske županije predstavlja se na sajmu u Brčkom, a u organizaciji Privredne komore Brčko-distrikta BiH, gospodarstvo Brčko-distrikta predstavlja se na sajmu „Viroexpo“ u Virovitici.

Ove godine na 13. Sajmu u Brčkom, svoje proizvode izložilo devet izlagača s područja Virovitičko – podravske županije: Agroservis-proizvodnja Virovitica, Asel Slatina, Dam Lozan, Javna ustanova Park prirode „Papuk“ Voćin, Medena Virovitica, Poison City Otrovanec, Prostudio Podgorje, Pustara Višnjica Višnjica i Spider grupa – Herbarium Pitomača.

Sajam je posjetilo izaslanstvo HGK – Županijske komore Virovitica, koje je predvodio Milan Vanđura, direktor. (hgk)