Josipović nema podršku SDSS-a VPŽ

U utorak, 25. studenog, u Slatini je održana izborno-izvještajna skupština gradske organizacije Samostalne demokratske srpske stranke. Osim članova stranke sa područja grada Slatine u radu skupštine su učestvovali predsjednik županijske organizacije SDSS-a VPŽ Igor Pavković, predsjednik Gradske organizacije SDSS- a Orahovica Milutin Jovanović i predsjednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman.

Nakon analize rada u predhodnom periodu pristupilo se izboru rukovodstva, gdje je za novog predsjednika izabran Mladen Kulić koji tu dužnost obavlja od osnutka stranke u Slatini, a za njegovog zamjenika Milenko Obradović. Također je izabran i novi Izvršni i Nadzorni odbor.

Nakon obavljenih izbornih radnji pristupilo se planovima stranke za naredni jednogodišnji period sa posebnim osvrtom na predstojeće predsjedničke izbore. U svom izlaganju predsjednik Izvršnog odbora gospodin Boro Rkman prezentirao je stav rukovodstva stranke, a to je da trenutno ne podržavamo ni jednog kandidata, barem ne u prvom krugu, ali smo otvoreni i dalje za pregovore. Predsjednik ŽO SDSS-a VPŽ Igor Pavković u svom izlaganju naglasio je da aktualni predsjednik nije opravdao povjerenje koje je dobio u prošlom mandatu od pripadnika srpske zajednice i da ovog puta treba dobro razmisliti za koga glasati. Za sad službeni je stav za nikoga. (sdss vpž)