Momčad s Livatka ne predaje se lako

Voćin je jesenski dio prvenstva zaključio na drugoj poziciji unatoč tome što je većinu polusezone predvodio I. ŽNL. Dvije utakmice u kojima su “kiksali” doveo je Papuk koji je čekao njihovu pogrešku na prvo mjesto te Voćin sada ima četiri boda minusa iza orahovačke momčadi. Trener Voćina Ivica Ević ne krije žal za propuštenim, no zadovoljan je i drugim mjestom.
– U principu sam zadovoljan odrađenim u jesenskom dijelu prvenstva. S obzirom na okolnosti ovo je sjajan rezultat, no postoji žal jer smo u posljednja dva kola sami sebe pobijedili. Izgubili smo i Papuk je iskoristio našu lošu igru. No, imamo još 13 kola na proljeće sve to ispraviti – istaknuo je Ević.

Voćinu prema riječima njihovog trenera nedostaje jedan klasični napadač budući da su u jesenskom dijelu imali problema s realizacijom.
– Nedostaje nam ta klasična špica, to nam je rak-rana. Nadam se da ćemo u zimskom razdoblju uspjeti dovesti nekoga tko će nam pomoći riješiti taj problem. Da mogu nešto popraviti u ovoj polusezoni, popravio bih upravo to… (www.icv.hr, vle)

Cijeli tekst može se pročitati u Virovitičkom listu