Nakon mjesec dana poskupilo gorivo

Prema informacijama portala cijenegoriva.info litra Eurosupera 95 na Ininim postajama poskupila je za 3 lipe i sada stoji 10,19 kuna

Iako mnogi priželjukuju daljnji pad cijena goriva u Hrvatskoj, to se ovoga tjedna nije dogodilo. Štoviše, naftne kompanije odlučile su nakon gotovo mjesec dana povećati cijene naftnih derivata na svojim benzinskim postajama. Prema informacijama portala cijenegoriva.info litra Eurosupera 95 na Ininim postajama poskupila je za 3 lipe i sada stoji 10,19 kuna.

Na Tifonovim postajama ta vrsta goriva još je skuplja i stoji 10,23 kune. Petrol. Lukoil i Adria Oil za sada nisu mijenjali cijene i može se očekivati da će to učiniti tijekom dana. Zanimljivo je također što je Ina pojeftinila autoplin. Cijena litre pala je za dvije lipe u odnosu na prošli tjedan i sada stoji 4,24. No Tifon i Petrol su te cijene podigli na čak 4,30 kuna.

Litra Eurodizela porasla je za tri lipe i sada na gotovo svim benzinskim postajama stoji 9,69 kuna.

Prema informacijama portala cijenegoriva.info cijene naftnih derivata poprilično su različite stoga pa je prije odlaska na benzinsku postaju potrebno provjeriti koje su cijene. (vecernji.hr)