Vatrin “Saturn” najemitiranija pjesma

Službena nacionalna lista aktualnih radijskih singlova HR TOP 40 i ovaj tjedan ima istog pobjednika. Pjesma Saturn koju izvodi svima već poznati rekorder ove liste, grupa Vatra, ponovno nastavljaju uzlaznom putanjom.

O postignutom uspjehu komentiralo nam je nekoliko članova benda. Irena Celio-Cega: “Odlično za Saturn, odlično za nas, Tango je postavio letvicu visoko, lijepo je vidjeti ovakav ishod i kontinuitet na samom vrhu.”

Robert Kelemen (gitara): “Bravo za Saturn! Čini mi se da bi mogao zaplesati poput Tanga, a to znači još preko nekoliko zdravica na putovanjima na kojima saznamo za trenutne pozicije na HR TOP 40. Hvala radijskim urednicima i slušateljima!”

Mario Robert Kasumović (bubanj): “Još uvijek se štipkam i uvjeravam sam sebe da ovo nije san što nam se događa s Tangom i Saturnom jer ovo je ono zbog čega naporno radimo i o čemu sanjamo već 15 godina.”

Tomislav Šušak (bas gitara): “Mislim da je ovo novi dokaz da se trud i rad isplate i da je bend na dobrom putu s kvalitetnim glazbom, a publika i slusateljstvo to stvarno prepoznaju”. (www.ihg.hr)