Društvo Naša djeca uredilo igralište

Društvo ,,Naša djecaˮ Slatina nastavilo je s provođenjem akcije uređenja igrališta u ulici Andrije Hebranga. Akciju financira Zaklada za razvoj civilnog društva ,,Slagalicaˮ iz Osijeka.
U prijepodnevnim satima, zajedničkim snagama gospodina Kenjerića te članova Malonogometnog kluba Slatina zamijenjena je žica koja se nalazi uz igralište. U poslijepodnevnim satima, članice Društva ,,Naša djecaˮ Slatina i građani volonteri čistili su okoliš grabljanjem i skupljanjem trave. Volonteri i članice napunili su jedan kontejner i 15-ak vreća trave, granja i smeća.
Igralište u ulici Andrije Hebranga (uz Boćarsko igralište) ovih dana intenzivno se uređuje jer 30. svibnja u suradnji s Malonogometnim klubom Slatina i Turističkom zajednicom grada Slatine, Društvo ,,Naša djecaˮ Slatina organizira sportski dan u okviru kojega će se održati Dječji malonogometni turnir koji će početi u 9 sati.
Također, Društvo ,,Naša djecaˮ Slatina zahvaljuje svim građanima koji su se odazvali uređenju igrališta. Dođite u subotu na igralište u ulici Andrije Hebranga, podržite natjecatelje i zabavite se. (www.icv.hr, sp; Fotografije: Snježana Pačarić, 28.5.2015.)

[nggallery id=8138]