Naš, Predrag Jandrić traži ljubav na selu

U šestu sezonu RTL-ova showa prijavili su se majka i sin iz Lipika te bivša zvijezda talent showa. U tekstu koji donosi 24sata, ljubav traže i bivši kriminalist te bajker koji putuje svijetom. Volim žene i spreman sam učiniti baš sve kako bih osvojio onu pravu. Kad mi dođu kandidatkinje koje me žele upoznati, napravit ću tulum, kaže farmer Almedin Huseini (25).
Puljanin, kojega prijatelji i obitelj od milja zovu Medo, nepopravljivi je zavodnik pa se prijavio u šestu sezonu RTL-ova showa “Ljubav je na selu”. Istrijan romske nacionalnosti ponosan je na svoje podrijetlo, a njegova obitelj je prije devet godina u Istri otvorila prvi dječji vrtić za djecu Rome. Osim što voli farmerski način života, Huseini obožava i glazbu. Svira udaraljke i povremeno pjeva u Skandal bendu koji je, kaže, osnovao s četiri godine mlađim bratom Burhanom (21).
Dvojac se prije pet godina natjecao u televizijskom showu “Supertalent”. Dogurali su do finala, a poslije su snimili i spot za singl “Fantazija”. Medi i Burhanu otac Veli (50) bio je najveća potpora u glazbenoj karijeri. Dok su još bili klinci, prve instrumente nabavio im je preko Udruge Roma Istre.
– Bili smo i predgrupa Esmi Redžepovoj – hvali se Almedin. Brat je imao gažu i na jahti Lepe Brene, a obožava ga i glumac Rade Šerbedžija (68) pa je Buki nastupao i u teatru Ulyssess.
U šestoj sezoni showa ljubav će pred kamerama tražiti i Goran Žigo (37). Pastir i vinogradar iz Sinja proizvodi hranu za vlastite potrebe, a volio bi upoznati poštenu i radišnu Ličanku.
– Izgled mi nije bitan. Pa neću valjda ženu voditi na pazar da je prodam – kaže nam Goran.
Konkurent u TV showu bit će mu Matija Petrović (23) iz Lipika. Slavonac se bavi stočarstvom, ima 28 trkaćih konja, a u show se, osim njega, prijavila i njegova majka Lidija. Predrag Jandrić (36) iz Spišić Bukovice završio je tečajeve za mesara i pčelara, a traži iskrenu i društvenu ženu.
– Fizički izgled nikad mi nije bio presudan za ljubav. Iako volim sve žene, izbor ću ograničiti na one koje imaju između 20 i 40 godina – izjavio je Predrag, koji živi od poljoprivrede.
– Željela bih pronaći muškarca koji neće odmah pobjeći kad vidi farmu i koliko posla ondje ima – kaže Lidija Bašnec (48), jedina žena šeste sezone TV showa “Ljubav je na selu”.
Veterinarka iz Lipika ima uzgajivačnicu kasača za trke te konje za turističko i terapijsko jahanje. Novoj prilici za ljubav nada se i Davor Tober (37) iz Nove Rače kraj Bjelovara.
– Jedini cilj u životu mi je uživati, tulumariti s društvom, roštiljati i biti okružen sa što više žena. Prijatelji kažu da me svi vole, pogotovo žene. Dosad sam volio samo jednu, bivšu, a u ostale se jednostavno nisam mogao zaljubiti – iskren je Davor.
Đuro Ferenčić (59), kriminalist koji je godinama radio u policiji, za sebe kaže da voli uživati u životu i stalo mu je da dobro živi. Nepopravljivi je romantičar i volio bi još jednom doživjeti pravu ljubav. Živi u Đurđevcu. Za razliku od galantnog Đure, samouvjereni Goran Špehar (29) iz Duge Rese kaže da žene osvaja bez problema.
– Izgled mi nije na prvome mjestu, ali sve su moje djevojke odlično izgledale. Htio bih se skrasiti s nekom koja će mi roditi barem dvoje ili troje djece – kaže Goran. Ljepoticu iz časopisa ne očekuje ni Mihael Sklizović (25), farmer iz Miholjačkog Poreča, ali bitno mu je da mu odabranica bude iskrena te da prihvati i cijeni njegov posao na imanju. Istrijan Sandro Čurko (38) opisuje se kao avanturist i bajker.
– S motociklom i šatorom putujem svijetom. Želio bih pronaći ženu koja će me pratiti, spavati u šatoru, ali i znati voditi normalan život – rekao je poljoprivrednik iz Poreča. Nešto mirniji Vicko Bušelić (58) iz Tučepa kraj Makarske prava je umjetnička duša. Umirovljenik je i učitelj reikija, bavi se slikanjem i piše pjesme.
– S prijateljem njegujem staru tučepsku divlju lozu u vinogradu, a radim i svoje vino. Imam i masline – kaže nam radišni Dalmatinac. (www.24sata.hr, Fotografija: Facebook, 29. 5. 2015)