Foto: Polufinala Kupa, Lukač i Grabrovnica

U finalu Županijskog nogometnog Kupa za seniore igrat će Croatia i Suhopolje. U uzvratu polufinala, u Grabrovnici Croatia je pobijedila Slatinu sa 2:1. Oba gola za momčad trenera Gorana Bosilkovskog zabio je Milan Prlić, dok je strijelac jedinog pogotka za Slatinčane bio Igor Dunković. Podsjetimo, u prvom dvoboju na stadionu Antuna Tone Butorca Grabrovničani su također slavili, 4:3, te s ukupnim rezultatom 6:4 putuju u finale Kupa.
U Lukaču u uzvratnom susretu istoimeni domaćin (Lukač 05) pobijedio je Suhopolje sa 1:0 golom Mihaela Komara, no u prvoj utakmici na stadionu Park „Grofovi“ su bili bolji sa 2:0, tako da su sa ukupno 2:1 finalisti ovogodišnjeg Kupa koji će već treću godinu za redom imati isto finale – Crtoatia – Suhopolje.
Hoće li Suhopoljčani ove sezone imati sreće i podignuti pehar saznat ćemo nakon dvije finalne utakmice. U dva prethodna finala bolja je bila Croatia. Prvi dvoboj je na rasporedu u srijedu 10. lipnja, a drugi ogled će se odigrati u subotu, 13. lipnja. Izvlačenje domaćinstva održat će se u četvrtak, 21. svibnja, u prostorijama Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Kristijan Toplak, 20.5.2015.)

[nggallery id=8057]