Begović i Dumenčić najavljuju drugi dvoboj

U petak, 12. lipnja, u Grabrovnici se igra uzvrat finala Županijskog nogometnog Kupa za seniore u kojemu će Croatia ugostiti Suhopolje. Podsjetimo, u prvoj utakmici na stadionu Park bilo je 1:1. Za 1:0 zabio je Matija Miloš, dok su “Grofovi” izjednačili golom Luke Čubelića.
– U prvoj utakmici smo išli na pobjedu, ali što je tu je. Bili smo oslabljeni za tri standardna igrača zbog ozljeda, tako da nisu igrali Tadić, Škaro i Rušiti. No dali smo gol i to nam daje podstreh za uzvrat – istaknuo je igrač Croatije Ivan Begović.
Vratar Suhopolja Kristijan Dumenčić optimističan je pred uzvrat.
– S velikom pozitivom i nadom da ćemo napokon uzeti taj pehar idemo put Grabrovnice. Možda bude treća sreća. Mnogi su nas već otpisali, budući da misle da smo „outsideri“, ali pokazali smo svima da možemo igrati i u uzvratu ćemo naravno pokušati zabiti gol – rekao je Dumenčić.
Finale se ponavlja već treći put. U prethodna dva finala slavila je Croatia. Hoće li momčad trenera Bosilkovskog uzeti pehar u trajno vlasništvo ili će Suhopolje osvojiti Kup, saznat ćemo u petak, 12. lipnja, u Grabrovnici u 18 sati. (www.icv.hr, vle; Fotografija: Arhiva, Ilustracija, 12.6.2015.)