Glavni trening u gađanju lovačkom puškom

U organizaciji Lovačke udruge “Fazan” iz ŠpišićBukovica i pod pokroviteljstvom Općine Špišić Bukovica, a u sklopu obilježavanja Dana općine, u krugu lovačke kuće u Bušetini, saborski zastupnik Josip Đakić otvorio je izložbu lovačkih trofeja i glavnog trninga lovačkom puškom u tehnikama “trap” i “pokretna meta”.
Prije početka službenog djela glavnog treninga, svoje umjeće u gađanju “trap” tehnikom uz saborskog zastupnika Josipa Đakića, pokazali su i zamjenik župana Zdravko Dijaković, načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, te predsjednik Lovačke udruge “Fazan” Željko Vlašić.
Ekipno prvo mjesto u gađanju tehnikom “trap” osvojila je ekipa Lovačke udruge “Fazan 1” iz Špišić Bukovice, ispred ekipe LU “Srnjak” iz Crnca i Rastovca i LU “Slavonac” iz Kutjeva. Pojedinačno je prvo mjesto pripalo Damiru Kašubi, ispred Tomislava Mikića i Matije Prtenjače.
U kategoriji pokretne mete najuspješniji je bio Tomica Pleša ispred Stjepana Novosela i Ante Rokingera.
U Fair Playu prvi je bio Željko Vedriš ispred Silvija Čvarka i Dražena Šimulije.
Za mlađu populaciju održano je i gađanje zračnom puškom na kojem je od pedesetak strijelaca najuspješniji bio Igor Vrbančić, ispred Karla Majstorovića i Ivana Žeravice. (www.icv.hr, bs; Fotografije: Bruno Sokele, 28.6.2015.)

[nggallery id=8481]