Gradonačelnik Roštaš ugostio Glasnike istine

U gradskoj upravi gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš ugostio je članove udruge „Glasnici istine-hrvatski maratonci“. Gradonačelnik Roštaš je čestitao maratoncima Goranu Draksleru i Nenadu Pelengiću na sudjelovanju i uspješnom završetku ultramaratona „U susret hodočasniku mira Svetom Ocu papi Franji“.
Predsjednik udruge Pavo Tutenov zahvalio se gradonačelniku na kontinuiranoj potpori udruge te je pohvalio maratonce za sudjelovanje u ultramaratonu . Draksler i Pelengić su se zahvalili gradonačelniku i prenijeli mu dojmove sa maratona i sa susreta s papom. Također, maratonac Goran Draksler je gradonačelniku poklonio knjigu koju su dobili od kardinala Puljića za uspomenu.
Na kraju sastanka gradonačelnik je maratoncima uručio majice i kape te im poželio puno sreće i zdravlja u budućim maratonima.
Ultramarton „U susret hodočasniku mira Svetom Ocu papi Franji“ organizirala je udruga Dr. Ante Starčević iz Tovarnika, a istrčan je štafetno kroz dva dana u ukupnoj duljini 250 kilometara. Sudjelovalo je 12 maratonaca, a iz naše županije tu čast su imali Nenad i Goran. (www.icv.hr, mt; Fotografije: Marko Telišman, 9.6.2015.)

[nggallery id=8241]