Hrvoje Muhar iz Osijeka najbrži na off road stazi

Manifestaciju Orahovačko proljeće začinilo je i malo adrenalinskog sporta. Riječ je o off roadu i utrci na orahovačkim stazama koju su pripremili vrijedni članovi Off road kluba Orahovca. 14 vozača iz Osijeka, Rakitovice, Kutine, Križevaca, Požege i Orahovice prošlo je iznimno zahtjevnu stazu oko ranča Koral, a najbrži i najspretniji je bio Hrvoje Muhar iz Osijeka:

– Bilo je ludo i zabavno. Najvažnije je da je sve prošlo u redu, da su svi natjecatelji bez većih problema prošli utrku i da smo se mi off roaderi međusobno družili uz sport koji volimo. Hvala svim vozačima koji su došli i svim sponzorima na potpori. – rekao je predsjednik Off road kluba orahovica Dino Kršćanski. Među vozačima nastupila su četvorica Orahovčana, predsjednik Kršćanski, Zlatko Jelić, Dalibor Dakić i Radivoj Bolić:

-Nakon što smo mi iz kluba išli na neke od utrka po Hrvatskoj i dalje, lijepo je da smo mogli ugostiti naše kolege vozače i u našem gradu. Stazu smo postavili više nego dobro što su potvrdili i svi vozači, uložili smo maksimalan trud i presretan smo što je sve završilo na zadovljstvo nas domaćima i posebno gostiju. – rekao je Radivoj Bolić. (www.icv.hr; vg; 8.6.2015.)

[nggallery id=8233]

[nggallery id=8568]