Izložba proizvoda i usluga – Pitomača 2015

Željko Grgačić, načelnik općine Pitomača otvorio je danas u Pitomači 7. Izložbu proizvoda i usluga – Pitomača 2015. koja je okupila 117 izlagača.
Izložbu je uz brojne donatore, pokrovitelje i sponzore organiziralo Udruženje obrtnika općine Pitomača predvođeno svojim predsjednikom Mladenom Balićem.
Cilj izložbe je da se, u vrijeme kad je u Pitomači najviše posjetitelja, kad ona slavi svoj dan i u vrijeme kad se održava Glazbeni festival “Pjesme Podravine i Podravlja”, predstavi proizvode i usluge obrtnika, poduzetnika, OPG-ova i udruga s područja općine Pitomača ali i šire. Svečanost otvorenja svojim dolaskom uveličali su Krešimir Jušić izaslanik predsjednika HOK-a, Tugomir Majdak izaslanika virovitičko-podravskog župana, dužnosnici s županijske i općinske razine, predsjednik POK-a Virovitica Ivan Kostelac i tajnik Božidar Jeremić, direktor HGK-Županijske komore Virovitica Milan Vanđura sa suradnicima, kolege obrtnici iz udruženja obrtnika Virovitice i Slatine, izlagači i posjetitelji.
U sklupu svečanosti otvorenja izložbe istaknuto je nekoliko OPG-a, obrta i tvrtki izlagača kroz rubriku – Pozitivne poslovne vijesti. Tako je bilo riječi o uspjesima tvrtke Harbas, OPG Rengel, DH Plastenici, obrta Rengel, Merkur, Tehnohit-HR, Metalplast, Tapetarije Veličan, obrta PRO-PING, Elektroinstalacije Štefanić, Spider Grupe i Rasco d.o.o..
Izvođenjeg glazbenih točki svečanost su uveličali učenici Glazbene škole dr. Marijana Jergovića Pitomača.
Izložba je prodajnog karaktera, traje tri dana, a razgledavanje je besplatno. (www.icv.hr, kk, Foto:Katica Kovačević, 12.06.2015.)

[nggallery id=8291]