Odigran nogometni turnir “4 Bilogore”

I četvrti put, sada već tradicionalno, 21.06.2015. odigran je međužupanijski nogometni turnir “4 Bilogore”. Ove godine domaćin je bila ekipa NK Bilogora Gornja Velika ( Koprivničko-križevačka županija ). Uz njih sudjelovali su i NK Bilogora iz Kapele te NK Bilogora 91 iz Grubišnog Polja (obje ekipe iz Bjelovarsko-bilogorske županije). Četvrti sudionik bila je ekipa NK Bilogora 1947 iz Špišić Bukovice. U prvom krugu domaći bilogorci pobijedili su Bilogoru 1947 iz Š. Bukovice 2:0 a Bilogora 91 iz G. Polja na penale je svladala Bilogoru iz Kapele.
U nadmetanju za treće mjesto Bukovčani su bili bolji od ekipe iz Kapele rezultatom 3:1. Borba za pobjednika bila je neizvjesna do samoga kraja te su zasluženo slavili dečki iz Grubišnog Polja i preuzeli prijelazni pehar. Najbolji strijelac turnira bio je igrač Š. Bukovice Antun Posavac, najbolji golman iz ekipe Grubišnopoljaca kao i njihov stoper Horak koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.
Specifičnost turnira 4 Bilogore je da u dosadašnja četiri nastupa niti jednom pobjednik nije bila ekipa domaćina kao i to da su sve ekipe do sada po jednom bile pobjednici turnira. Sportski dan zaokružen je prigodnim domjenkom za sve sudionike te je najavljen i susret iduće godine gdje će sve Bilogore ugostiti nogometaši iz Kapele koji su bili domaćini i na prvom turniru. Na kraju, ono što nas sve uvijek veseli, nogometno natjecanje i druženje proteklo je bez incidenata u pravom sportskom ozračju. (www.icv.hr, mv, 23.06.2015.)

[nggallery id=8415]