Poslušajte “Gdje god da si sad” Otkazanog leta

Pozitivni i uvijek nasmijani dečki iz Otkazanog leta svojoj vjernoj publici ovih dana pripremili su glazbeno iznenađenje. Novim singlom ‘Gdje god da si sad’ odlučili su uletjeti u radno ljeto koje je pred njima. Spomenuta pjesma dolazi sa albuma prvijenca ‘Osmijeh mi daj’ koji je izašao u izdanju Hit Recordsa, na kojeg je cijela ekipa Otkazanog leta predvođena Perom Pavlovićem izuzetno ponosna.
Kada je u pitanju Otkazani let, pozitivnih reakcija ne nedostaje, a da će se tako nastaviti ne sumnjamo.
– U radno ljeto ulazimo s novim singlom ‘Gdje god da si sad’ koji se nalazi na našem albumu prvijencu ‘Osmijeh mi daj’. Riječ je o ljetnoj pjesmi s pozitivnom porukom, te se nadamo kako će pronaći svoj pravi put u radijskom eteru. Za jesen pripremamo nove pjesme i materijal s kojim ćemo zasigurno razveseliti našu publiku, ali i one koji će to tek postati.
– Iza singla ‘Gdje god da si sad’ stoji provjerena autorska ekipa, Tihomir Preradović koji je radio glazbu, aranžman i produkciju, dok je za tekst zaslužan Fayo. Uživajte u našem novom singlu ‘Gdje god da si sad’! – rekao je Pero Pavlović
Osim što kreću u promociju svog novog singla, dečki iz Otkazanog leta, imali su sjajan nastup u srcu metropole na Trgu bana Josipa Jelačića od u sklopu još jednog odličnog Festivala jednakih mogućnosti. Inače, za subotu 6. lipnja, na Sportskim danima u Kozari boku održat, će još jedan nezaboravan koncert. (http://www.magazintrendy.net, 1. 6. 2015)

httpv://www.youtube.com/watch?v=Gv_dUI8LEB8&feature=youtu.be