Prvi trening „Tražiš posao-dođi u klub“

Dana 30. lipnja 2015. god. U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Virovitica, u prostorijama Centra za poduzetništvo u Slatini, započela je edukacija prve od ukupno četiri grupe namijenjena mladim osobama srednjoškolskog obrazovanja do 29 godina starosti, a koja je predviđena u okviru projekta „Tražiš posao-dođi u klub“.

Polaznike su pozdravili i zaželjeli mnogo uspjeha u radu Predstojnik područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Virovitica Ivan Baborski, rukovoditeljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ispostave Slatina Elizabeta Falat Ileš, u ime partnera u projketu Vidra-e Maja Uremović te ravnateljica Centra za poduzetništvo Danijela Marović.

Treninzi Kluba za zapošljavanje čine novi model i pristup u radu s nezaposlenim osobama usmjeren na povećanje njihovih kompetencija te pružanje podrške i pomoći u pronalasku posla. Voditelj i trener kluba Tomislav Hegedušić istaknuo je glavnu svrhu Kluba za zapošljavanje, a to je sudionicima pokazati gdje i kako tražiti posao te im kroz konkretne vježbe i primjere dati podršku u jačanju samopouzdanja i pravom pristupu prema poslodavcima. Treninzi će se održavati u prostorijama Centra za poduzetništvo Grada Slatine.

Nositelj ovog projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Virovitica, a partner u provedbi je Vidra – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (www.icv.hr, th, Foto:th, 30.06.2015.)

 

[nggallery id=8500]