Siguran lov na području VPŽ

U prostorijama Policijske uprave virovitičko-podravske danas je održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen Preventivni projekt pod nazivom “Siguran lov” koji će policija u narednom razdoblju provoditi u suradnji s Lovačkim savezom Virovitičko-podravske županije. Cilj projekta je veća sigurnost u rukovanju oružjem i podizanje sveukupne sigurnosti u lovištima, sprječavanje nezakonitih radnji i ostalih protupravnih ponašanja. U radu konferencije sudjelovali su glasnogovornik policije Josip Štajdohar, načelnik PU Virovitičko-podravske Mirko Kostelac, predsjednik Županijskog lovačkog saveza Miroslav Buneta i policijski službenik za prevenciju Dražen Huzjak.
Predsjednik lovačkog saveza Miroslav Buneta je kazao da će se provesti edukacija lovaca i dodao da sigurnosti pridonosi današnje moderno oružje i lovci više razine obrazovanja nego što je to bilo nekada.
Konferencija je završila potpisivanjem suradnje u provedbi projekta koja će trajati tijekom lovnih sezona 2015./2016. i 2016./2017. godina. (www.icv.hr, kk, Foto:Katica Kovačević, 19.06.2015.)

[nggallery id=8367]