Škola stranih jezika u Brezovici

U mjesnom domu Brezovica održana je svečanost završetka projekta “Škola stranih jezika za djecu hrvatskih branitelja Domovinskog rata članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske – Ogranka Virovitica – Kluba Brezovica”. Školu u trajanju od 9 mjeseci uspješno je položilo dvadeset i troje djece. Ovo je u dvije godine druga škola stranih jezika za djecu hrvatskih branitelja članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske zahvaljujući suradnji sa Središnjicom UDVDR RH i Odjelom za humanitarnu djelatnost UDVDR RH.
Na svečanosti su prisustvovali predsjednik Ogranka Virovitice UDVDR RH Serfet Ciriković, pročelnica Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR RH Dubravka Kutleša Herljević, predsjednik Kluba Brezovica Marin Viljevac, načelnik općine Gradine Dražen Peić i ostali gosti.
Dubravka Kutleša zahvalila se donatorima i uspješnim polaznicima škole te podijelila diplome i prigodne poklone, a posebnu čestitku uz nagradu dobili su odlični učenici koji nisu imali niti jedan sat izostanka. Do sada je podijeljeno 280 računala djeci hrvatskih branitelja slabijeg imovinskog stanja i višečlane obitelji, od kojih je jedno uručeno i u Brezovici. Također, nogometnom klubu Sveti Đurađ, s predsjednikom Ivanom Ćavarušićem, uručena je športska oprema. (www.icv.hr, žđ, Foto:Željka Đaković, 18.06.2015.)

[nggallery id=8356]