SŠ Stjepana Sulimanca zaključila školsku godinu

U Srednjoj školi Stjepana Sulimanca u Pitomači održana je u ponedjeljak 29.lipnja svečana podjela svjedodžbi o položenom završnom radu, svjedodžbe o uspjehu završnih razreda, nagrada maturantima koji su ostvarili odličan uspjeh i podjela nagrada za sportske rezultate. Svi učenici koji su uspješno usvojili gradivo, završili razrede i obranili završni ispit, imali su čast biti tamo.
Ispred prisutnih razrednika i profesora ravnatelj Josip Ivoš zaželio je maturantima puno uspjeha u daljnjem životu i radu. – Ovo je prekretnica u vašem životu i za vas počinje jedno novo životno razdoblje u kojem ćete sigurno biti isto tako uspješni kao i tijekom vašeg obrazovanja. Želim vam puno uspjeha u onom što slijedi, bilo da je to nastavak obrazovanja na fakultetima i visokim školama ili u borbi za radno mjesto. Vjerujem u vas, vi ste naša budućnost i uvjeren sam da ćete učiniti našu hrvatsku budućnost ljepšom i boljom – istaknuo je u obračanju učenicima ravnatelj Ivoš.
Prije dodjele svjedodžbi o završetku srednje škole svakom učeniku, dodijeljene su nagrade i pohvalnice učenicima za isvrstan uspjeh i uzorno vladanje, te su proglašeni učenici generacije. Tako je za učenika generacije četverogodišnjih zanimanja proglašen Josip Hampovčan iz 4a razreda, a za učenicu generacije trogodišnjih zanimanja proglašena je Mateja Peša iz 3d razreda, koja je ujedno i najučenica Virovitičko-podravske županije.  Za izvrsne sportske rezultate i promociju škole kroz školski sportski klub pohvalnice i nagrade su uručene učenicima Ivani Tišljar i Dariju Dergezu. (www.icv.hr, bk, Foto:Božidar Kovač, 30.06.2015.)

[nggallery id=8502]