Objavljen Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora VPŽ za 2016. godinu

Virovitičko-podravska županija raspisala je 11. siječnja Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za troškove korištenja poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora VPŽ za 2016. godinu.

Korisnici bespovratnih sredstava po ovom projektu su trgovačka društva, obrti, zadruge te udruge usmjerene na razvoj gospodarstva i to prvenstveno poduzetnici početnici te poduzetnici koji se nalaze u razvoju svojih poduzetničkih aktivnosti.

Javni poziv je otvoren s danom objave u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) i Poduzetničkog inkubatora VPŽ (www.enkubator.hr), a traje do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 30. studenog 2016. godine.

U proračunu Županije osigurano je ukupno 450.000,00 kuna za dodjelu bespovratne potpore.

Kroz ovaj Program želimo dati potporu gospodarskim subjektima na području županije koji svojim poslovanjem ostvaruju tržišnu uspješnost te olakšati njihovo poslovanje i potaknuti daljnji rast. Stvaranje pozitivne poduzetničke klime ostaje jedan od prioriteta Virovitičko-podravske županije te ćemo i dalje nastaviti poticati malo i mikro poduzetništvo, a time i ravnomjeran razvoj novih poduzetnika na području cijele županije. – rekao je župan virovitičko-podravski Tomislav Tolušić.

Podsjetimo, Poduzetnički inkubator u Virovitici izgrađen je u sklopu jednog od najboljih projekata poduzetničke infrastrukture u RH „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji“ te od samog otvorenja predstavlja temelj za stvaranje novih ideja i zapošljavanje mladih poduzetnika. Odlično funkcioniranje jednog od najboljih poduzetničkih inkubatora u RH potvrđuje i činjenica da je u vrlom kratkom vremenu popunjen poduzetnicima početnicima.

Više o natječaju pročitajte OVDJE

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content