Poznati četvrtfinalisti 28. Orahovačkog malonogometnog turnira

28. Orahovački malonogometni turnir ulazi u svoje posljednje dane. U konkurenciji do 10 godina polufinale će igrti Caffe bar Centar protiv Škole nogometa Papuk, odnosno Nk Mladost i Škola nogometa FEŠK.

Kod uzrasta do 14 godina poluzavršni parovi su Nk Mladost-Motičani i OPG Rukavina-ŠN FEŠK. Kategorija mjesta donosi polufinale između Orahovica CB Vetigo i Orahovice Slatko janje te Feričanci i Zdenci.

U veteranskom dijelu turnira gdje sudjeluje tri momčadi, finalisti će biti poznati u subotu.

Prvo su Čačinčani ii izgubljene utakmice kontra slatinske Enigme okrenuli sve i dohvatili nokaut fazu, da bi posljednja utakmica donijela pravu dramu. Kutjevačkoj Pizzi bar jeronim protiv Duhova bio je dovoljan i bod za četvrtzavršnicu i sjajno su krenuli te u prvoj dionici poveli s 2:0 da bi krajem iste Duhovi uspjeli smanjiti. U drugom dijelu pritisak Orahovčana se isplatio i uspjeli su poravnati, no unatoč silnim napadima ništa više od toga te je Pizza bar Jeronim otišla u svoje treće četvrtfinale Orahovice zaredom.

Četvrtfinalni su parovi tako: Džezeri-Bit Computers, Caffe bar Tommy i Ljumy-Pizza bar Jeronim, Vallis Aurea-Čačinčani i Legionari-MNK Apokalipsa.

Poluzavršnica na rasporedu je u subotu, a veliko finale u nedjelju kada program počinje od 16 sati.

U12 NK Mladost-ŠN Papuk 1:0
U14 OPG Rukavina – MNK Umjetna 4:0
Mjesta: Orahovica Slatko janje-Stara Jošava 3:0 b.b.
Mjesta: Dolci-Feričanci 1:1
Veterani: Najstariji veterani Papuka-Nk Papuk CB Vertigo 4:0
SEN A Vallis Aurea – MNK Internacional 3:0 b.b.
SEN B CB Tommy i Ljumy-Gusto gradnja 3:0 b.b.
SEN B BIT Computers-Legionari 2:3
SEN B Čačinčani-Enigma 2:1
SEN A Pizza bar Jeronim – Duhovi 2:2  (www.icv.hr; vg)