Završna konferencija projekta „Need a Job – Join the Club!“/ Tražiš posao – dođi u klub!“, 26. siječnja u Virovitici

Završna konferencija projekta „Need a Job – Join the Club!“/ Tražiš posao – dođi u klub!“ koja će se održati 26. siječnja s početkom u 11,30 sati, u prostorima Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Matije Gupca 78, Virovitica.

Projekt se financirao iz Europskog socijalnog fonda, a odobren je u sklopu grant sheme Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II. Opći cilj projekta bio je povećati rast zaposlenosti u Virovitičko-podravskoj županiji kroz davanje podrške lokalnim dionicima koji se bave problemom nezaposlenosti.

Specifični cilj bio je razviti inovativan pristup rješavanja nezaposlenosti mladih na području Virovitičko-podravske županije kroz osnivanje Job Cluba.
Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Virovitica, a partner je Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije – VIDRA.

Ukupna vrijednost projekta je 49.889,52 eura, od čega je EU sufinancirala 95%.

Na završnoj konferenciji bit će predstavljeni rezultati projekta, provedene aktivnosti te Job Club i iskustva voditelja Job Cluba.

(www.hzz.hr)

Share Button

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content