Bogat rukometni vikend…

Tvin-Virovitica sa Brodom, Pitomača sa Vukovarom

U jedanaestom kolu druge lige sjever za žene našim predstavnicama u goste dolaze dva slavonska ligaša. U sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, u subotu 20.veljače, u 17 sati, gostuju rukometašice Vukovara .
U Virovitici gostuje Brod, koji sa domaćom Tvin Viroviticom igra u sportskoj dvorani Tehničke škole, u subotu 20.veljače u 19 sati. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Viro u Borovu, a Slatina u Našicama

U trinaestom kolu 2. lige sjever za muške rukometaši Viro-Virovitice u sportskoj dvorani Borovo naselje u subotu 20.veljače, u 18 sati, igraju sa domaćim Borovom, koji je jesenas odnio oba boda iz Virovitice. Slatinčani u dvorani osnovne škole u Našicama, također u subotu 20.veljače u 18 sati, igraju sa drugom ekipom Nexea.

Kadeti gostuju u Zagrebu

U sedmom krugu 1.jedinstvene kadetske lige rukometaši Viro Virovitice gostuju u Zagrebu. U subotu 20.veljače, u sportskoj dvorani u Dubravi u 10,30 sati igraju sa Dubravom, a u 14,15 sati sa PPD Zagrebom.

Mlađe kadetkinje u Koprivnici

U devetom krugu 1. Mlađe kadetske lige rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Koprivnici. U sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića, u nedjelju 21.veljače, igraju u 14 sati Podravkom II., a u 16 sa Podravkom I.

Derbi mlađe kadetske lige Viro-Slatina

U subotu 20.veljače, točno u podne, u dvorani Tehničke škole, u Virovitici igra se međusobni susret para Viro Virovitice i Slatine. Podsjetimo jesenas je Slatina pobijedila na domaćem terenu 18:10.

Dječaci A domaćini Koprivnici i Ludbregu

Dječaci A Viro Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, u nedjelju 21.veljače domaćini su desetog kruga 1.lige dječaka. Utakmicu sa Koprivnicom igraju u 12, a sa Ludbregom u 14 sati.

Djevojčice B dočekuju dvije ekipe Koke

U subotu 20.veljače djevojčice B, u šestom krugu Lige djevojčica regije sjever, dočekuju u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici vršnjakinje iz varaždinske Koke. U 16 sati igraju sa Kokom II., a u 17.30 sa Kokom I.

Dječaci B dočekuju Koprivnicu

Koristeći pauzu u prvenstvenim utakmicama mladi rukometaši Viro Virovitice odigrat će, u subotu 20.veljače, u 14 sati, u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici pripremnu utakmicu sa vršnjacima iz Koprivnice.

(www.icv.hr, mš, Foto:Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content