Branko Krušelj: Rad s mlađim uzrasnim kategorijama nam je najbitniji

TVIN Virovitica dobila je laskavu titulu za najbolju žensku ekipu grada Virovitice za 2015. godinu, a nagrada im je pripala i za kadetsku ekipu. Osim toga, djevojčice B TVIN Virovitice dobile su nagradu za zapažene rezultate i promociju u mlađim uzrasnim kategorijama.
Sretan i ponosan u bivšem Domu Hrvatske vojske bio je predsjednik TVIN Virovitice Branko Krušelj koji nam je kratko kazao:
-Nemam što puno dodati, vidljivo je iz rezultata koje cure postižu da se radi, a to je najbitnije. Ima jako puno mladih nada i bit će boljih i značajnijih rezultata – kazao je Krušelj.
Prošle godine “Lavice” su u II. hrvatskoj ligi sjever osvojile drugo mjesto, a ove godine su u prvenstvo krenuli pomlađeni.
Vidi se rad s mlađim uzrasnim kategorijama. Nemamo neke ambicije, naravno, ne bi bio sportaš da se ne nadaš uspjehu, no nemamo neku viziju većeg rezultata, ali recimo treće, četvrto mjesto u ligi će biti zadovoljavajuće, zato postižemo uspjehe u kadetskoj kategoriji gdje smo se već sad plasirali na Državnu završnicu, a tek je pola sezone iza nas – ističe Krušelj.
Klub se prvenstveno bazira na rad s mlađim uzrasnim kategorijama.
Sada smo oformili i grupu 2006. i 2008. godišta. Rad na mladima je bitan i moramo stvarati mlade igrače i postizati što bolje rezultate, a sve to dolazi na vidjelo ako pogledamo 2002. godište, a i 2004. godište je sjajno. Imamo jako puno potencijala i perspektive, a na koncu i grad Virovitica je grad sporta i rukometa – kazao je Branko Krušelj. (www.icv.hr, vle, Fotografija: arhiva)
V. Le.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content