FOTO: PPD Zagreb pobjednik 10. međ. rukometnog turnira za mlađe kadete, Harš najbolji vratar

U nedjelju popodne odigravanjem utakmica za poredak završen je 10. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete “Virovitica 2016.”. U uzbudljivom finalu rukometaši PPD Zagreba pobijedili su riječki Zamet 18:15.

Zagrebaši su vodili od početka susreta. Sredinom drugog dijela Riječani u tri navrata izjednačuju rezultat, ali se Zagreb uspjeva ponovono odvojiti i osigurati prvo mjesto.

Treće mjesto osvojila je PL Celje pobjedivši Poreč 23:10. Akademija Balić-Metličić osvaja peto mjesto pobjedom nad ZG Dubravom 21:17.

U susretu za sedmo mjesto Gorenje je nadjačalo Viro Viroviticu 30:19, pri čemu je za „slatke“ Borna Šimić postigao osam, a Sven Balint četiri zgoditka.

Deveti je Novi Beograd koji je pobijedio Partizan 19:18, koji je deseti. Jedanaesto mjesto osvojila je reprezentacija Vojvodine pobjedom na banjalučkim Borcem 18:16.

IMG_9015Najboljim igrač turnira je Rudolf Zvonimir Šafranko iz Prvog Plinarskog Društva Zagreb, najbolji strijelac je Domen Makuc iz Pivovarne Laško Celje sa 47 zgoditka, dok je najbolji vratar bio Davor Harš iz Viro Virovitice s pedeset i šest obrana.

Pehar i medalje za prvo mjesto je podijelio virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, za drugo mjesto dogradonačelnica i predsjednica RK Viro Virovitice Željka Grahovac, a za treće mjesto predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Ivan Duvnjak. Pojedniačne nagrade je podijelio predsjednik županijskog rukometnog saveza Antun Blažević. (www.icv.hr; mš; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content