FOTO: “RIBICE” posjetile sportski centar Boossport u Virovitici

U srijedu, 3. veljače 2016. godine mališani iz skupine “RIBICE” iz Dječjeg vrtića CVRČAK Virovitica posjetili su sportski centar Boossport u Virovitici

Vanjska stručna suradnica Marija Grgić, radni terapeut, održala im je pokazni trening sportske igraonice.

RIBICE su zajedno sa tetama naučile važnost dobrog zagrijavanja na početku treninga i koje se vježbe pri tome izvode. Nakon zagrijavanja djeca su prolazila različite poligone koji su se sastojali od svladavanja prepreka određenih visina, puzanja i provlačenja kroz tunele te ostalih zanimljivih zadataka.

U programima sportske igraonice Boossport za djecu od 3 do 4 godine, te od 4 do 6 godina provode se različite zanimljive sportske aktivnosti prilagođene dobi djeteta. Kroz zanimljive igre djeca sama stječu iskustvo u svladavanju motoričkih zadataka a sve u cilju razvoja motoričkih, emocionalnih, psiholoških i socijalnih vještina.

Od Nove godine u programe sportske igraonice Boossport uključena i djeca sa teškoćama u razvoju i njihovi roditelji čime se potiče integracija i socijalizacija među vršnjacima, te razvoj tolerancije između djece.

Boossport uz navedeno nudi široki spektar aktivnosti za sve dobne skupine. Provode grupne i individualne treninge uz stručno i educirano osoblje, te samostalno korištenje sprava i opreme.

Boossport se nalazi na adresi Ferde Rusana 18., a posjetiti ih možete svakog radnog dana od 08:00 do 22:00, te subotom od 13:00 do 20:00 sati. Za sve ostale informacije slobodno ih kontaktirajte na broj 095 22 33 777. (sponzorirani članak)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content